Toon

Rutgers

Heeft u vragen voor Toon? Stel ze dan via

T.Rutgers@voorst.nl

Wie is Toon

Mijn naam is Toon Rutgers, woon in Gietelo (tussen Bussloo en het dorp Voorst) en ben ondernemer. Naast mijn ondernemerschap krijgt het gezinsleven al mijn aandacht, sport ik graag en ben op diverse fronten maatschappelijk actief.

Wat wil ik bereiken

Dat je prettig kunt wonen in de gemeente Voorst! Onze gemeente is uniek als groene gemeente in de Stedendriehoek. Dit moeten we koesteren door zelfstandig te blijven en samen te werken vanuit onafhankelijkheid. Belangrijke voorwaarde daarvoor is het hebben van een slagvaardige, efficiënte en burgergerichte gemeente waarvan het huishoudboekje op orde is.

Wat mag u van mij verwachten

Dat ik oog heb voor lokale belangen, goed luister naar medeburgers om te weten wat er speelt en mijn energie steek in zaken die er toe doen. Belangrijke thema’s voor mij zijn veiligheid, financiële stabiliteit en het toepassen van minder regels, althans waar het kan!

Wat is mijn achtergrond

Als geboren tukker woon ik inmiddels al weer bijna 20 jaar in de gemeente Voorst en lokale binding is er volop! Een mooi voorbeeld daarvan is, dat mijn kinderen voetballen bij een lokale club. Dan sta je als vader ook met enige regelmaat langs de lijn of achter de bar in de kantine.

Naast mijn activiteiten voor VVD-Liberaal 2000 ben ik lid van de Raad van Toezicht van Stichting Archipel, de koepel van openbaar primair onderwijs in de gemeenten Voorst, Zutphen en Brummen. Lokale politiek is voor mij overigens geen doel op zich maar vooral een middel om goede dingen te bereiken. Door kleur te bekennen en op een positieve wijze aan te geven waar je voor staat, wil ik graag mijn bijdrage leveren aan het prettig kunnen wonen in de gemeente voorst.